Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

De Gabrielmethode Jon Gabriel ISBN 9789021548951


De Gabrielmethode Jon Gabriel ISBN 9789021548951

Samenvatting & achtergrondinformatie

De Gabrielmethode is een revolutionair boek op dieetgebied. Ons onderbewuste brein vertaalt allerlei emoties, hedendaagse stress en een tekort aan essentiële voedingsstoffen als schaarste – voedselschaarste.
Het gevolg is dat we dik worden.  Positief denken, visualiseren, mediteren, gezond voedsel eten en het aanpakken van emotionele problemen helpt de VET-programma’s van ons brein om te zetten naar de DUN-stand. Jon Gabriel biedt daar een stap-voor-stapplan voor, dat gemakkelijk toe te passen is en echt werkt. Hier een paar stellingen van Jon Gabriel, bedenker van de Gabriel Methode.

 • De Gabriel Methode:
  “Mijn lichaam wilde dik zijn. Nu wil mijn lichaam juist dun zijn.”
 • De Gabriel Methode:
  “Gewicht verliezen doe je niet door te vechten of door jezelf te dwingen om af te vallen. Je moet de “interne logica van je lichaam” begrijpen en ermee leren werken zodat je lichaam dunner wil zijn. Overtuig jezelf er bijvoorbeeld van dat je achterna gezeten wordt door een roofdier. Je lichaam heeft een overlevingsmechanisme en wil op dat moment dun zijn om effectiever te kunnen vluchten.”
 • De Gabriel Methode:
  “Jij zendt berichten naar je lichaam. Het is dus niet de schuld van je lichaam dat het dik is, maar het gevolg van de manier waarop jij met je lichaam communiceert.”
 • De Gabriel Methode:
  “Wanneer je lichaam dunner wil zijn is gewichtsverlies onvermijdelijk. Afvallen gaat dan automatisch en zonder enige moeite. Je snakt niet meer naar voedsel, je wilt gezonder eten, je stofwisseling versnelt en je lichaam wordt enorm efficiënt bij het verbranden van vet, net als mensen die van nature dun zijn en blijven.”
 • Geen elk mens is hetzelfde en geen lichaam werkt hetzelfde. Lichaamstype, lichaamsbouw, spierstructuur, botstructuur, botmassa en leeftijd; zijn allemaal eigenschappen van je lichaam die je simpelweg niet zomaar kunt veranderen. Je moet dus trainen om dun te worden.

  • De Gabriel Methode:
   “En dat is de ware transformatie – jezelf omtoveren tot iemand die van nature dun is. Zodoende kun je eten wat je wilt, wanneer je wilt en toch dun, fit en kerngezond blijven.”
  • De Gabriel Methode:
   “Je lichaam kent het verschil niet tussen een echte en een denkbeeldige of imaginaire ervaring; dat is het hele probleem. We denken dat we bepaalde problemen hebben en ons lichaam gaat ervan uit dat ze echt zijn.”

  De wetenschap heeft allang aangetoond dat ons brein (daarbij ook visualisaties) ongekende resultaten kan bereiken. Dit effect kan reëel zijn.  De kracht van het onbewuste is groot. Lees ook eens het boek The Secret.

  De Gabriel Methode lijkt een afslankmethode die allerlei goede elementen combineert en tot een boeiend geheel omsmeedt.

  Bestel Nu De Gabrielmethode Jon Gabriel ISBN 9789021548951

 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >> • Leave a Reply

  You must be logged in to post a
  video comment.
  Schrijf in voor Gratis ebooks