Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

Ontdek hoe U ook 6,4 % rendement per maand kunt maken door beleggen met de Iron Condor methode


“Ontdek hoe U ook 6,4 % rendement per maand kunt maken door beleggen met de Iron Condor methode …”

Schrijver: drs Joost van der Laan, ErmeloFoto drs Joost van der Laan

Voordat ik U alles vertel over de Iron Condor methode, zal ik me eerst even voorstellen aan de schrijver van de Iron . drs Joost van der Laan is  financieel coach en van huis uit bedrijfskundig adviseur van retail organisaties zoals Bijenkorf, Blokker, Jumbo, Coop en Albert Heijn. Voor deze bedrijven ontwikkelde hij systemen om het rendement te verhogen door marketing en logistiek. Hij is gastdocent bij drie universiteiten.

Zijn inkomsten werden belegd in onroerend goed en in aandelen. Het onroerend goed deed het prima, maar op de aandelenbeurs leed hij verlies. En dit geldt voor de meeste particuliere beleggers.

Totdat hij begin 2008 de Iron Condor methode ontdekte …

“Ik ging van matige belegger naar succesvol optie trader met een vast inkomen uit de beurs…”

Hij leerde de Iron Condor methode kennen door vier cursussen, achttien artikelen en boeken, een twintig uur durende video training en intensief traden. Ik experimenteer met brokers zoals Binck, Lynx en ThinkorSwim, en ik werk met zeven Europese en Amerikaanse indexen. En de Iron Condor methode werkt uitstekend!

“Mijn rendement bedraagt 3,7% – 9,2% per maand. Het gemiddelde rendement is 6,5% per maand…”

Al zijn training en ervaring heeft hij samengevat in een e-book. U hoeft geen (dure) cursussen meer te volgen en U valt niet meer in kostbare valkuilen. Het is mijn passie om systemen te ontwikkelen en over te dragen. Beleggen kost mij een half uur per dag, dus er is tijd genoeg voor schrijven van dit e-book en voor de nieuwe website IronCondor.nl.

Met dit e-book krijgt U toegang tot:Voorblad E-book Iron Condor Methode

 •  Een compleet systeem waarmee U direct aan de slag kunt. Duidelijke uitleg bij elke stap van het systeem. Beleggen als ondernemer, met zelfvertrouwen en zonder emoties.
 • Een bewezen winstgevende methode. Een goed toegepaste “Iron Condor” is de kern van de beleggingen van gerenommeerde Amerikaanse traders.
 •  Zeven goede indexen om in te beleggen. Elke index heeft een eigen “persoonlijkheid”, kenmerken die invloed hebben op kosten en winstpotentieel. Ik beschrijf hoe we deze kenmerken optimaal combineren tot een degelijke rendement machine.
 • De beste brokers. Beleggen in optie constructies vereist goede unieke informatie. Ik laat zien welke Nederlandse en Amerikaanse brokers het meest geschikt zijn om te beleggen in opties.
 • Duidelijke instructie wanneer in te stappen en wanneer uit te stappen. Een goede timing van instappen en uitstappen is belangrijk bij elke belegging. Ik geef U exacte aanwijzingen over de beste instap momenten en uitstap momenten.
 •  Vijf bewezen manieren om Uw risico tot een minimum te beperken. Optie beleggen brengt risico met zich mee. Als U die risico’s kent en ze kunt beperken, dan is dat zeer positief voor Uw rendement. En voor een goede nachtrust.
 • Tips om zo weinig mogelijk provisie te betalen. Optie constructies kosten soms veel provisie, maar ik laat U de mogelijkheden zien om provisie kosten met een factor 10 te verlagen. En dat levert extra rendement! En U kunt bovendien goedkoop van positie veranderen.
 • Drie dure valkuilen waarmee elke particulier belegger te maken krijgt. Wat zijn typische beginners fouten. Hoe herkent U die valkuilen en hoe voorkom je dat je erin valt. Een absolute voorwaarde om winst te maken op de optie beurs.
 • Zo hoog mogelijk rendement bij een zo laag mogelijk risico. Het “Iron Condor” systeem zoals beschreven in mijn e-book kan een maandelijks inkomen opleveren met een kapitaal van €20.000 en een tijdsbesteding van 15 minuten per dag.

“Ga niet beleggen in opties, voordat U hebt gelezen over mijn ervaringen…”

Het schrijven van het e-book heeft hem ook geholpen om het “Iron Condor” systeem gedisciplineerd toe te passen. Want het is soms verleidelijk om meer risico te nemen en hogere optie premies op te strijken. En om te het systeem intens te ervaren krijgt u nog een bonus.

Speciale Bonus!

Zes instructie video’s. Als speciale bonus ontvangt U zes maanden lang elke maand een nieuwe video over toepassen van de “Iron Condor” bij een van de bekende brokers. Je kunt dan ervaring opdoen met de unieke informatie en grafische analyses van mijn optie constructies. Hoe open je posities en hoe pas je posities aan om risico te voorkomen en rendement te vergroten. En hoe sluit je posities en rol je posities door naar de volgende maand. .

Ervaringen van anderen

Hi Joost, dank voor je e-book. Ik heb het met veel plezier gelezen. Je hebt duidelijk beschreven hoe ik deze optie strategie kan toepassen. Ik ben begonnen met papertraden bij ThinkorSwim, en de eerste resultaten waren prima! Ik hoop zo je eerste video te kunnen bekijken. Hartelijke groet, Andre Leers, Hilversum

Ik heb al eens opties geschreven en ik ben nu met je manual aan het werk gegaan. Het is geen eenvoudig systeem om uit te voeren, maar je hebt het heel gemakkelijk gemaakt met je geprogrammeerde instructie. Dank voor toezending van je boek. Wanneer schrijf je de volgende over de “Butterfly”? Succes! Michel Bakker, Laren.

30 dagen 100% geld terug garantie

Nadat U het e-book over het “Iron Condor” systeem hebt ontvangen, heeft U 30 dagen de tijd om te beslissen of U het pakket wilt houden of dat U het toch niet waardevol genoeg vindt. Wanneer U om wat voor reden dan ook niet tevreden bent kunt U het e-book simpelweg verwijderen van Uw computer en stuurt U een e-mail. U krijgt dan binnen 48 uren het bedrag terug dat U hebt geïnvesteerd zonder dat we vragen stellen.

U loopt dus geen enkel risico!

Alleen al mijn tips over provisies zorgen ervoor, dat U de investering in korte tijd terugverdient. En deze tips vindt U nergens anders. Ze blijken zelfs zeer ervaren beleggers te verrassen!

Download NU het ebook voor de prijs van 47 euro. 

PS: naast de bonus van zes instructie video’s ontvangt U ook automatisch versie 2.0 van het e-book “Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode”, met nieuwe optie strategieën en hoge rendementen.

Hartelijke groet, Joost van der Laan

INHOUDSOPGAVE Voorblad E-book Iron Condor Methode

E-book Iron Condor Methode

Inleiding
• Optie handel is een business
• Eerst kennis en ervaring opdoen met gewone opties

1. Wat is een “Iron Condor”
1.1. “Iron Condor”is een neutrale strategie
1.2. Combinatie van twee “verticale spreads”
1.3. De ene vleugel is een “verticale bull put spread”
1.4. De andere vleugel is een “verticale bear call spread”
1.5. Pas op voor hoge winst en groot risico

2. Welke opties gebruiken we voor de “Iron Condor”
2.1. We gebruiken alleen opties op indexen
2.2. Waarom gebruiken we geen opties op aandelen
2.3. Welke indexen voor de “Iron Condors”
2.4. Fors besparen op provisies

3. We handelen volgens een systematisch plan
3.1. Basisafspraken
3.2. Uitoefenprijzen bepalen winst en risico
3.3. Weerstandlijnen en steunlijnen zijn extra bescherming
3.4. Optiepremies bepalen uitoefenprijzen (voor beginners)
3.5. 80% kans op expireren (voor gevorderden)
3.6. Let op “implied volatility (voor gevorderden)

4. Money management en risico management
4.1. Plaatsen van de “Iron Condor” posities op de beurs
4.2. Money management
4.3. Risico management
4.4. Vergroten van winst en verlagen van risico

5. Onderweg aanpassen van de posities
5.1. Doorrollen bij “stop-loss”
5.2. Sluiten van enkele “verticale spreads”
5.3. Terugkopen van (een deel) van de short opties
5.4. Een long put of long call toevoegen
5.5. Welke aanpassing kiezen we

6. De beste brokers

7. Maandelijkse checklist

8. Andere bronnen

Download hier ebook voor dbestel Nu Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methodee prijs van 47 euro.


 
 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >> • Leave a Reply

  You must be logged in to post a
  video comment.
  Schrijf in voor Gratis ebooks