Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

Menopauze > Alles wat je dokter je niet vertel > John Lee ISBN: 9789079872329


Menopauze John Lee 9789079872329

Menopauze,  Alles Wat Je Dokter Je Niet Vertel

Soms kom je boeken tegen die zo verrassend zijn, dat je de inhoud wel van de daken wilt schreeuwen. Zo’n boek is “Menopauze, Alles wat je dokter je niet vertelt“  van dr. John Lee. Vlak voor zijn overlijden heeft hij nog zijn 20 jarige studie aangevuld met de laatste actualiteiten op het gebied van hormonen en gezondheid. Ja, dit boek gaat over de menopauze, alhoewel het aan te raden is aan vrouwen van alle leeftijden omdat het over je hormoonbalans gaat en over je gezondheid. Zelfs aan mannen is dit boek aan te raden, omdat ook mannen hormonen hebben die soms op hol zijn geslagen.
Na het lezen van dit boek zul je gigantisch veel kennis hebben over hoe je lichaam werkt, waarom er onvoorspelbare dingen gebeuren en hoe je een evenwichtige hormoonbalans teweeg kan brengen. Een absolute aanrader<
In dit 496 pagina’s tellende boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.
Door zijn jarenlange specialisatie in dit onderwerp zul je in dit boek vele episodes aantreffen die je huisarts of zelfs je specialist je niet kan vertellen, omdat ze zich er stomweg niet in verdiept hebben zoals dr. Lee dat heeft gedaan.

Het is nooit te laat om gezonder te worden. - Dr. John R. Lee

Dit revolutionaire en meest uitgebreide boek over o.a. bio-identieke hormoonsuppletietherapie, de menopauze, de premenopauze, overgangsklachten, de bijbehorende hormonen als oestrogenen en progesteron, en vele andere zaken die bij deze periodes horen, is nu volledig geactualiseerd.
Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conventionele hormoonsuppletietherapie: synthetische hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen.
Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Maar jaren later heeft onderzoek aangetoond dat hij gelijk had. Helaas moeten nog steeds miljoenen vrouwen die bezorgd zijn over het ouder worden besluiten om wel of niet synthetische hormoonsuppletietherapie te ondergaan en te lijden onder de bijwerkingen en toegenomen gezondheidsrisico’s, omdat ze de voordelen van de natuurlijke behandeling niet kennen.

Honderdduizenden vrouwen hebben wel naar het potentieel levensreddende advies van dr. Lee geluisterd en hebben zijn baanbrekende, natuurlijke hormoonprogramma gevolgd met verbazingwekkende resultaten.
Dit geactualiseerde boek bevat de laatste onderzoeken en het effectieve programma van dr. Lee om het hormonale evenwicht te herstellen door het gebruik van bio-identieke hormonen zoals natuurlijk progesteron.

Ontdek de voordelen van zijn revolutionaire programma:

 • Vermindert of laat premenopauzale en menopauzale symptomen verdwijnen
 • Helpt bij het oplossen van hormoongerelateerde problemen, zoals osteoporose, opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, gewichtstoename en fibrocystische borsten (knobbeltjes in de borsten)
 • Vermindert gewichtstoename op middelbare leeftijd
 • Helpt de libido herstellen
 • Beschermt tegen borstkanker
 • Behoudt mentale scherpte
 • Helpt osteoporose stoppen en keren
 • Herstelt energie en levendigheid
 • Vertraagt de tekenen van het ouder worden.

 Download Menopauze, alles wat de docter je niet verteld

Het boek
Menopauze 
Alles wat je dokter je niet vertel 
van John Lee ISBN: 97890798

 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >> • Leave a Reply

  You must be logged in to post a
  video comment.
  Schrijf in voor Gratis ebooks