Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

Diepgaande verandering ontdek de leider in jezelf Robert E Quinn ISBN 9789052612287


diepgaande verandering ontdek de leider in jezelf Robert E Quinn ISBN 9789052612287Samenvatting & achtergrondinformatie

Een praktisch boek iedereen die leiding wil geven, mensen om zich heen wil aanmoedigen en motiveren, en een rijk en bevredigend werkend bestaan wil leiden.

Robert Quinn legt uit hoe we onszelf temidden van de onstuimige veranderingen in onze werkomgeving kunnen omvormen tot krachtige ‘veranderaars’. Diepgaande verandering biedt een introspectieve reis vol verhelderende verhalen en voorbeelden van verschillende fasen van verandering – en de gevaren van het weigeren van verandering. Elk hoofdstuk eindigt met vragen en ideeen die behulpzaam zijn bij het toepassen van de inzichten in de praktijk.

Diepgaande verandering laat zien hoe de simpele kracht van zelfkennis aanzet tot de gedrevenheid, visie en risicobereidheid die bepalend zijn voor exellente prestaties. Het boek onthult het opmerkelijke talent dat wij allen bezitten om onszelf en – uiteindelijk – onze organisaties te veranderen. Het belangrijkste motto daarbij is: Ken uzelf.

Prof. dr. Robert E. Quinn is verbonden aan de Graduate School of Business, University of Michigan, Ann Arbor. Hij adviseert als organisatiepsycholoog honderden bedrijven, waaronder enkele Nederlandse multinationals. Hij is tevens bekend als auteur van het Handboek Managementvaardigheden.

direct toegang tot het boek

  • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
  • winst checkGelieve hier niet te klikken
  • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >>  • Leave a Reply

    You must be logged in to post a
    video comment.
    Schrijf in voor Gratis ebooks