Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

9 stappen naar succes voor tieners neem je toekomst in eigen hand Stedman Graham ISBN: 9789079872084


Samenvatting & achtergrondinformatie.

9 stappen naar succes voor tieners neem je toekomst in eigen hand Stedman Graham ISBN 9789079872084

“Je bent niet je omstandigheden, je bent je mogelijkheden”, is de beroemde slogan van auteur, coach en trainer Stedman Graham. Hij is tevens de levenspartner van de beroemdste en meest invloedrijke vrouw ter wereld Oprah Winfrey. In een van zijn bestseller boeken, 9 stappen naar succes voor tieners, laat hij tieners zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, maar dat het uitmaakt waar je naar toe wil.

In het boek 9 stappen naar succes voor tieners begint Graham met de uitleg van wat hij het Succesproces noemt.
Hij dicht op een vermakelijke en interactieve manier het gat tussen het onderwijs en de echte wereld. Zoals vele andere succesvolle mensen schrijft Graham over het feit dat het hedendaagse onderwijs totaal niet aansluit op de realiteit van de praktijk, wat schade op kan leveren voor de vele tieners van nu.
Hij biedt de middelen aan om het zelfvertrouwen te vergroten, groepsdruk te vermijden en de dagelijkse stress het hoofd te bieden.

Volgens Stedman, is een van de belangrijkste zaken in het leven het hebben van zelfvertrouwen en het hebben van een goed self-image. Wat zelfvertrouwen betekent is voor de meeste mensen wel duidelijk: vertrouwen in jezelf hebben, niet twijfelen aan jezelf. Maar over het fenomeen self-image wordt nog weleens verschillend gedacht. Stedman: “De meeste mensen lijden aan een slecht self-image: hoe je over jezelf denkt, hoe je jezelf ziet. De meesten maken zich zorgen over hoe ánderen hen zien, maar dat is totaal ondergeschikt aan het feit hoe jij jezelf ziet.”

In 9 simpele stappen laat Stedman Graham zien hoe je de toekomst in eigen hand kan nemen. Hoe je zelf kan bepalen wat je wil, hoe je je doelen en dromen kan realiseren. Hoe je met de juiste mensen in contact komt en hoe je dreamteams kan samenstellen. Graham schrijft nog vele andere zinvolle aanreikingen om de tiener van nu voor te bereiden op de toekomst van morgen.

Het boek is geschreven voor tieners maar is net zo goed te lezen door ouders.
Graham beveelt het zelfs aan dat ouders dit boek ook lezen: handig als je als ouder weet wat je tiener leest en als je vragen krijgt.

9 stappen naar succes voor tieners neem je toekomst in eigen hand Stedman Graham ISBN 9789079872084

Over de auteur:
Zowel Soprah en stedmantedman als Oprah komen uit een arm probleemgezin. Beide hebben zich bijzonder ontwikkeld en opgewerkt tot zeer gerespecteerde mensen, die zeer veel doen voor armoede en probleemgezinnen.
Stedman Graham is de oprichter van Athletes Against Drugs, een organisatie die drugsmisbruik tegen gaat en jeugdleiderschap promoot. Daardoor weet hij hoe hij jonge mensen moet benaderen.
9 stappen naar succes voor tieners staat vol relevante en praktische informatie voor de jeugd van nu.
Hij is tevens directeur van Stedman Graham & Partners, een marketingbedrijf in New York, en van Stedman Graham Training & Development, een bedrijf dat zich richt op leiderschapsontwikkeling.
Graham is Adjunct Professor aan de Kellogg Graduate School of Management van de Northwestern University.

Hij woont in Chicago met de meest invloedrijke vrouw van Amerika, Oprah Winfrey waar hij openhartig over schrijft in zijn eerste in het Nederlands vertaalde boek:
Neem je toekomst in eigen hand Een 9 stappenplan voor succes Stedman Graham ISBN 9789080396098

Neem je toekomst in eigen hand.

 

  • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
  • winst checkGelieve hier niet te klikken
  • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >>  • Leave a Reply

    You must be logged in to post a
    video comment.
    Schrijf in voor Gratis ebooks