Life Event: Het Nieuwe Leven: Het “Wonen en werken waar je maar wilt”

Life online business lifestyle eventOnline evenement voor ‘digital nomads’

Van 13 t/m 17 juni vindt het Online Business & Lifestyle Event plaats. Via internet kunnen geïnteresseerden de presentaties van diverse specialisten op het gebied van grenzeloos werken volgen.

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om vanuit het buitenland te werken. Vaak maken zij deze keuze vanwege onvrede over de traditionele manier van leven en werken, aldus internet marketeer Erik van der Wal. Om deze groeiende groep te helpen in hun voorbereidingen, organiseert hij van 13 t/m 17 juni het Online Business & Lifestyle Event.

“Er wordt de laatste tijd veel gesproken over ‘Het Nieuwe Werken’ en de voordelen die deze filosofie aan werkgevers en werknemers biedt,” zegt Van der Wal. “De zogeheten ‘digital nomads’ geven een extra dimensie aan dit begrip en trekken met een laptop in hun rugzak de wereld rond.”

Volgens Van der Wal bezitten deze digital nomads over grote kennis op het gebied van marketing, productiviteit, netwerken, ondernemen en gezondheid. Eén van de sprekers tijdens dit online evenement is Ramon Stoppelenburg, de eerste digital nomad.

Stoppelenburg reisde van 2001 tot 2003 door achttien landen zonder zelf een cent uit te geven. Via zijn website Letmestayforaday.com kwam hij in contact met logeeradressen en sponsors. Dit project bracht hem wereldwijde bekendheid en een bekroning tot “Internetpersoonlijkheid van het Jaar 2002” door de Britse Sunday Times.

 

Andere bekende sprekers tijdens dit evenement zijn Sven Veenstra (Life success coach), Stephan van der Toom (financieel expert), Frank Meeuwsen (Lifehacking.nl) en Jesse van der Velde (gezondheidsexpert). Zij zullen de aanwezigen inspireren om uit de aangeleerde dagelijkse patronen te stappen en te gaan leven zoals zij echt willen leven.

Ook zal Van der Wal zijn ervaringen delen. Hij heeft in 2007 zijn succesvolle multimediabedrijf iMotion Media, met projecten voor klanten als o.a. Coca Cola, Volkswagen, O’Neill Europe en Philips, bewust ingeruild voor een locatie-onafhankelijke internet-onderneming zonder fysiek klantcontact. Momenteel onderneemt hij vanuit elke uithoek ter wereld.

De presentaties van deze professionele sprekers worden live uitgezonden op het internet. Via zogenaamde webinars (online seminars) zal de deelnemer vanuit de luie stoel dit eerste Nederlandse online event kunnen volgen.

 

 

Frank Meeuwsen

Frank is mede-oprichter van de toonaangevende website Lifehacking.nl. De website voor tips en tricks om je leven zo makkelijk mogelijk te maken. Toen hij in 2004 het boek Getting Things Done tegenkwam van David Allen duurde het even voor hij de tijd en de rust had gevonden om het te gaan lezen. Een teken aan de wand. Sindsdien kijkt hij niet meer terug.

Hij gelooft sterk in het gedachtegoed van dit boek en de principes die “The Dave” uitdraagt. Tijdens het Online Business & Lifestyle Event zal hij zijn persoonlijke ervaringen delen om je brein zo rustig mogelijk te krijgen om effectief met je tijd om te kunnen gaan.

Sven Veenstra

Sven Veenstra is Life Success Coach, expert in persoonlijk leiderschap en internationaal toptrainer. De afgelopen 13 jaar heeft hij zich verdiept in alles wat met Persoonlijke Ontwikkeling en leiderschap te maken heeft. Sven kan je als geen ander inspireren en motiveren om knopen door te hakken om meer uit je leven te halen.

Sven weet wat hij wil bereiken. En als het aan hem ligt, inspireert hij miljoenen mensen hetzelfde te doen: “Neem je eigen verantwoordelijkheid, blijf jezelf ontwikkelen, volg je droom, onderneem actie en lever een bijdrage!

Stephan van der Toom

Stephan van der Toom heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van financiën. Met zijn “roots” in de professionele beleggingswereld heeft hij een fantastische basis om anderen uit te leggen wat slim investeren is.

Hij is tevens oprichter van CashflowClub Nederland, een club bedoeld voor mensen die het heft in eigen handen willen nemen en willen ontdekken hoe zij meer geld kunnen verdienen. Financiële kennis is essentieel wanneer je uit je dagelijkse routinematige leven wilt stappen. Stephan geeft trainingen door het hele land en hij weet in simpele woorden uit te leggen hoe iedereen binnen 10 tot 15 jaar financieel vrij kan zijn.

Jesse van der Velde

Jesse is één van de succesvolste ondernemers in de Nederlandse online gezondheidsindustrie. Hij geeft niet alleen fantastische tips om je beter te voelen, maar hij weet ook als geen ander hoe belangrijk het is voor een ondernemer om fit en gezond te zijn. Wanneer je lichaam ongezond en moe is, is het onmogelijk om goede resultaten te boeken in je onderneming. Waar je ter wereld ook onderneemt.

Tijdens het Online Business & Lifestyle Event zal Jesse uitleggen hoe je jezelf snel fit en energiek voelt om alles uit je business te halen. Gezondheid is een ondergeschovenkindje bij ondernemers en Jesse zal uitleggen waarom gezondheid de basis is van productief en effectief ondernemen.

Erik van der Wal

Erik heeft in 2007 zijn succesvolle multimedia bedrijf  iMotion Media, met projecten voor klanten als o.a. Coca Cola, Volkswagen, O’Neill Europe en Philips, bewust ingeruild voor een Locatie-Onafhankelijke Internet-Onderneming zonder fysiek klantcontact.

Momenteel onderneemt hij vanuit elke uithoek ter wereld. Hij deelt, naast zijn extreme en inspirerende opvatting van “Het Nieuwe Werken“, ook zijn kennis en ervaring op het gebied van Internet Marketing, Sociale Media en Lifestyle Design.

 

 

Een 5-daags Evenement met deze sprekers is vast onbetaalbaar!

Een prijs van 497 Euro per spreker is heel normaal voor dit unieke event.  2497 Euro is een hele gewone prijs voor een event met 1 van deze sprekers.

Deze sprekers hebben het allemaal in huis en gaan het aantrekkelijker maken voor iedereen. De informatie die tijdens dit event wordt verteld is belangrijk voor de rest van je leven.

Er werd getwijfeld over 297 euro voor 5 dagen event, maar hebben toch gekozen om het betaalbaar te maken voor iedereen.

Voor 47 euro zit je eerste rang!

Voor 47 euro zit je eerste rang tijdens de webinars van de sprekers die hierboven zijn genoemd. En dat is niet alles. Naast dit belachelijk lage bedrag, krijg je tevens GRATIS het  E-Book over Locatie-onafhankelijk Ondernemen ter waarde van 27 euro! van Erik van der Wal.

BONUS E-Book t.w.v. 27 euro!

Dit E-Book leid je door de eerste stappen richting een locatie-onafhankelijke onderneming. Welke struikelblokken kom je tegen en hoe overtuig je je omgeving dat je de juiste keuze maakt?

 

 


Tickets voor dit online event dat plaatsvindt van 13 t/m 17 juni van 20.00 tot 23.00 hier zijn verkrijgbaar en kost maar 47 euro. 

Dit is inclusief Erik van der Wal zijn boek over wonen en werken waar je maar wilt: “Locatie-onafhankelijk ondernemen”.


Schrijf in voor Gratis ebooks