Twitter
LinkedIn
RSS
Facebook
ClickBank1
ClickBank1
GoDaddy.com

Kies En Ze Kiezen Jou Judit Webber ISBN: 9789055948796


Kies En Ze Kiezen Jou Judit Webber ISBN: 9789055948796

Kies en ze kiezen jou geeft geen kant-en-klare antwoorden, maar draait juist om drie vragen; vragen die vreselijk simpel zijn, maar essentieel om keuzes te kunnen maken én verantwoorden. Ze helpen de mate van match bepalen tussen mens en werk, én tegelijkertijd uw bedrijf met een geloofwaardig verhaal neer te zetten.

Ik heb nogal wat banen-wissels gehad, dus ook veel kijkjes in keukens, 12 in 12 jaar wel te verstaan. Vaak werd me een mooi verhaal verteld tijdens de sollicitatiegesprekken, wat nogal ver af lag van de werkelijkheid, bleek later. Daar kwam ik natuurlijk pas later achter…

Ik begreep hier nooit zoveel van, snapte niet dat mij zo’n vertekend beeld verteld werd. Achteraf snap ik het een stuk beter. Het gewenste plaatje werd me geschetst, zoals men graag zou willen dat de organisatie eruit zou zien, van binnen en van buiten. In het kader van ‘de wens is de vader van de gedachten’…

Na ongeveer een maand kwam ik er elke keer al achter (steeds sneller), ik kwam de punten waar de organisatie niet matchte met het verhaal dat ze me vertelde één voor één tegen. Nou ben ik daar nogal gevoelig voor.

En als ik dan eenmaal wist dat er zoveel punten zijn waar het verhaal voor mijn gevoel niet klopte, dan kon ik me niet meer committeren aan het bedrijf. Ik ging steeds meer afstand voelen en uiteindelijk mondde het altijd uit in vertrek. Lang heb ik daardoor aan mezelf getwijfeld…

Na al die jaren én wat jaren als ondernemer, heb ik al die non-match-ervaring omgezet in een model, 3 vragen waarmee je je organisatie kunt ‘meten’ hoe geloofwaardig je verhaal is. Waarmee je de blauwdruk van het DNA van je bedrijf kunt maken.

De drie antwoorden zorgen voor de juiste aantrekkingskracht zowel binnen het bedrijf, richting medewerkers (ik zet m’n HR ervaring graag in) als buiten, richting klanten die écht passen bij je bedrijf, die meer dan klanten zijn, nl. relaties!

En bij dat laatste stuk heb ik juist in mijn ondernemerschap veel ervaring opgedaan. Ik hou namelijk niet van zomaar klanten, ik ga graag een relatie aan. Een langdurige relatie. En niet alleen omdat dat prettiger is qua zakendoen, maar omdat ik graag een echte verbinding aan ga met mensen.

En het allermooiste effect vind ik van het model dat het zowel klanten als medewerkers laat voelen, ervaren waar het bedrijf voor staat. En dus ook of zij erbij passen. Uitstekend te gebruiken bij reorganisaties dus. Het verzacht enorm… Het laat mensen echt bewust worden wie het bedrijf is en wie ze zelf zijn tenslotte!

Zo is mijn mooiste ervaring met iemand ontslaan, er eentje waarbij ik bedankt werd door de medewerkster in kwestie. Ze had door dat ze niet meer paste bij het bedrijf en nam daardoor met opgeheven hoofd afscheid. Ze had zin in het begin van haar nieuwe carrière zelfs.

Zo kan het dus ook! Kies en ze kiezen jou!

Een verhaal dat klopt, waar zowel medewerkers als klanten zich aan kunnen verbinden. En dat is hard nodig in deze tijd van crisis. Mensen zijn nu meer dan ooit op zoek naar echtheid, naar vertrouwen, naar verbinding. Een inspirerend boek voor iedereen die pure keuzes wil maken bij alles wat hij onderneemt – keuzes die beklijven.

Met veel plezier heb ik het tweede boek Kies en ze kiezen jou van Judith Webber gelezen

Fabienne de Vries

Toute Media - Twitter: @FabiennedeVries

“Judith weet in dit gepassioneerde boek op treffende wijze af te rekenen met de mythe ‘kiezen voelt als verliezen’. Met inspirerende pragmatiek helpt ze je voorgoed van je ‘kies-pijn’ af! Complimenten ! “

Jan van Setten

auteur van de bestsellers 'De klantenfluisteraar' en 'Hoe krijg ik ze zover?

Bestel Hier: Kies en ze kiezen jou van Judith Webber >>>

 

 

 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >>

 • Chemotherapie bevorderlijk voor groei van tumoren


  Afgezien van het feit dat het merendeel van de artsen (ca 75%) zelf nooit chemotherapie zou willen, zijn er nog wel meer redenen om chemotherapie te mijden, zo blijkt nog eens.

  Een recent onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat chemotherapie zelfs bevórderlijk is voor de groei van tumoren. Al sinds chemotherapie werd geïntroduceerd in de Westerse gezondheidszorg, hebben artsen en oncologen geprobeerd één prangende vraag te beantwoorden: “Hoe komt het dat het is alsof chemotherapie in eerste instantie lijkt te werken, maar dat na verloop van tijd de kankercellen opnieuw terugkomen en nu agressiever dan ooit, terwijl het lichaam dan bijna niet meer reageert op chemotherapie?”Naar nu blijkt komt dat doordat chemotherapie gezonde cellen beschadigt, waardoor deze een proteïne gaan afscheiden wat ervoor zorgt dat kankertumoren sneller groeien. Deze proteïne, die WNT16B heet, wordt opgenomen door kankercellen in de buurt, waardoor ze groeien, uitbreiden en in staat zijn weerstand te bieden tegen chemotherapie. Dit volgens Peter Nelson van het Fred Hutchinson Kankeronderzoekscentrum in Seattle. Hij is mede auteur van het onderzoekteam wat dit fenomeen op papier heeft gezet en gepubliceerd in een artikel in Nature Medicine.

  Het blijkt dat deze proteïne de verklaring is waarom tumoren sneller groeien na een behandeling met chemotherapie. Wat er gebeurt is dat chemotherapie ervoor zorgt dat gezonden cellen fabrieken worden voor de productie van WNT16B, die op haar beurt weer de accelerator is voor de snelle groei van kankercellen. De resultaten van dit onderzoek werden onder meer bevestigd bij gevallen van prostaatkanker, borstkanker en baarmoederkanker. De ontdekking dat chemotherapie averechts blijkt te werken wordt door wetenschappers aangemerkt als “compleet onverwacht”.

  Er is gedurende de laatste decennia al vele malen op gewezen, onder andere door Natural News, dat chemotherapie niets anders is dan medische, big pharma fraude. In plaats van het immuunsysteem versterken, doet het chemotherapie het omgekeerde, het verzwakt het en zorgt er ook nog eens voor dat kankercellen sneller groeien.

  De resultaten van dit onderzoek bevestigen wat mensen die geloven in de holistische benadering van genezen, allang weten: dat chemotherapie vergif is een geen behandeling die genezing in het vooruitzicht biedt. Het is geen medicijn en het voorkomt geen kanker en geneest het ook niet. Het is vergif met nauwelijks medische waarde, behalve misschien in een paar procent uitzonderlijke gevallen.

  Het nummer één bijverschijnsel van chemotherapie is overigens dan ook: kanker. Ze kunnen de naam van kankercentra misschien beter veranderen in vergifcentra, omdat hun business bestaat uit het vergiftigen van patiënten middels een chemische cocktail, waarvan de moderne wetenschap nu definitief heeft vastgesteld dat het de groei van kankercellen bevordert.

  Niburu – Augustus 2012

  Bronnen: Natural News & Yahoo News

  Het verzwegen verhaal over kanker ISBN 9789079872435 Brian Peskin“Het verzwegen verhaal over kanker”

  Ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

  Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

  Nobelprijswinnaar Otto Warburg

  Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

  Preventie

  Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

  Het verzwegen verhaal over kanker

  Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

  Ontdek in dit boek:

  • Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
  • Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
  • Hoe je een tumor goedaardig houdt.
  • Dat borstkanker is te voorkomen.
  • Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
  • Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

  Het gratis Engelstalig rapport dat op pagina 461 van het boek wordt beloofd:

  klik hier voor het rapport

  De PDF voor je oncoloog (pagina 441 van het boek): klik hier

  “Wereldschokkend en van historische betekenis”

  Davis Sim, arts – interventiecardioloog

  klik hier om het boek te bestellen >>>

  In het boek worden de volgende producten beschreven:

  klik op de plaatjes voor meer informatie over de afzonderlijke supplementen.

   

  klik hier om het boek te bestellen >>>

   

   


  Audio’s

  Onderstaand een tweetal audio bestanden van de presentatie die Professor Peskin heeft gegeven op 18 juni 2012.

  Overgenomen van Gezondheid Radio.

  Deel 1

   

  This text will be replaced

  Om het bestand te downloaden rechts klik op onderstaande link en selecteer “opslaan als”.

  Deel 1

  Deel 2

  This text will be replaced

  Om het bestand te downloaden rechts klik op onderstaande link en selecteer “opslaan als”.

  Deel 2

   


  Onderstaande documenten zijn grote bestanden. Downloaden kan daarom enige tijd duren.

  De powerpoint presentatie die professor Peskin heeft gebruikt op het oncologen congres te München, juni 2012-06-27

  (Engelstalig)

  Beknopte handleiding om professor Peskin’s benadering te begrijpen.

  (Engelstalig)

  klik hier om het boek te bestellen >>>

   

 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >>

 • Het verzwegen verhaal over kanker ISBN 9789079872435 Brian Peskin


  Het verzwegen verhaal over kanker ISBN 9789079872435 Brian Peskin

  Het verzwegen verhaal over kanker

  ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

  Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

  Nobelprijswinnaar Otto Warburg

  Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

  Preventie

  Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

  Het verzwegen verhaal over kanker

  Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

  Ontdek in dit boek:
  * Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
  * Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
  * Hoe je een tumor goedaardig houdt.
  * Dat borstkanker is te voorkomen.
  * Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
  * Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

  Het gratis Engelstalig rapport dat op pagina 461 van het boek wordt beloofd:
  klik hier voor het rapport

  De PDF voor je oncoloog (pagina 441 van het boek): klik hier

   

  “Wereldschokkend en van historische betekenis”
  Davis Sim, arts – interventiecardioloog

   

  klik hier om het boek te bestellen >>>

  In het boek worden de volgende producten beschreven:
  klik op de plaatjes voor meer informatie over de afzonderlijke supplementen.

   

  klik hier om het boek te bestellen >>>

   

   


  Audio’s


  Onderstaand een tweetal audio bestanden van de presentatie die Professor Peskin heeft gegeven op 18 juni 2012.
  Overgenomen van Gezondheid Radio.

  Deel 1

  This text will be replaced

  Om het bestand te downloaden rechts klik op onderstaande link en selecteer “opslaan als”.

  Deel 1

  Deel 2

  This text will be replaced

  Om het bestand te downloaden rechts klik op onderstaande link en selecteer “opslaan als”.

  Deel 2

   


  Onderstaande documenten zijn grote bestanden. Downloaden kan daarom enige tijd duren.

  De powerpoint presentatie die professor Peskin heeft gebruikt op het oncologen congres te München, juni 2012-06-27
  (Engelstalig)

  Beknopte handleiding om professor Peskin’s benadering te begrijpen.
  (Engelstalig)

  klik hier om het boek te bestellen >>>

   

 • winst checkVond je dit artikel al goed? Wacht maar tot je dit hebt gezien..
 • winst checkGelieve hier niet te klikken
 • # Niet gevonden wat u zocht klik hieronder om te zoeken in het zoekvenster >>

 • Schrijf in voor Gratis ebooks